Ryöstö, joka on muuttanut maailman

  • seikkailu
  • suuri
  • escape room

Kaupungissa on äskettäin ryöstetty valtava ihminen. Hän tietää, että varastettu esine on laitettu pankkiin, ja aikoo palauttaa sen millä hinnalla vain. TV: sta ei puhuta siitä, radio ei kuiskaa siitä, uutisissa juokseva rivi ei kerro siitä. Hän tietää, että varastettu esine on laitettu pankkiin, ja aikoo palautata sitä millä hinnalla tahansa. Auta häntä, koska pelilaudalla on koko omaisuus ja ehkä maailman tulevaisuus.

  • 14+
  •  2-6
  •  60 min

alkaen 30$ per henkilö

Varaus
verkkosivuilla
tai soita

(347) 922 88 04

 52 Kent str., Brooklyn, New York

Pelipaikalla on oltava 10 minuuttia ennen pelin alkua. Pyydämme teitä varaamaan pelin puhelimen kautta, jos pelin alkuun on alle 12 tuntia.

Kaikki tehtävät on suoritettava ilman fyysistä voimaa. Mikäli asiakas ei noudata pelisääntöjä, pelin tarkkailijalla on oikeus keskeyttää peli. Tällöin maksua ei palauteta.

Arvostelut

Read Nate S.'s review of Komnata Quest Greenpoint on YelpEscape the room nyc; things to do in nycRead Qiang Z.'s review of Komnata Quest Greenpoint on Yelp Escape the room nyc; things to do in nycRead Dane L.'s review of Komnata Quest Greenpoint on Yelp Escape the room nyc; things to do in nycRead Jason L.'s review of Komnata Quest Greenpoint on Yelp Escape the room nyc; things to do in nycRead Jennifer W.'s review of Komnata Quest NYC on Yelp Escape the room nyc; things to do in nycRead James W.'s review of Komnata Quest NYC on Yelp Escape the room nyc; things to do in nyc

Fun and exciting scenarios where you work together as a team of 4-5 ppl to figure out clues to move on to the next room until you make it out! Awesome time!!!

Опубликовано Heather Condon 14 января 2016 г.
(347) 551 4808