7 syntinen nautintoja

  • salapoliisi
  • erotic
  • escape room

Meidän Kaupungin yllä on ripustunut tumma irstailun pilvi ja on hallinnut häpeämättömyyden hämärä. Uusi hauskaus aikuisille avasi ovensa, sinäkin voit jäädä yöksi ja tuntea lihallisia nautintoja. On kuulo, että sen maailman voimakaadet menevät sinne- lihallisia nautintoja varten. Moraalin, Vilpittömyyden, Etiikan ja Suvaitsevaisuuden hallintomme epäilee pitkään aikaan yhtä julkisuuden miestä , että hän käy helmasynnin sitadellissa . Saadaksesi kompromaattia hänelle, sinun on päästävä pöyristyttävään laitokseen. Tavoitteesi on varmasti jättänyt jälkensä sinne. Jäsenet voivat päästä sinne vaikka passin vastaan, joka on oltava jokaisella osallistujalla.

  • 18+
  •  2-6
  •  60 min

alkaen 30$ per henkilö

Varaus
verkkosivuilla
tai soita

(347) 922 88 04

 52 Kent str., Brooklyn, New York

Pelipaikalla on oltava 10 minuuttia ennen pelin alkua. Pyydämme teitä varaamaan pelin puhelimen kautta, jos pelin alkuun on alle 12 tuntia.

Kaikki tehtävät on suoritettava ilman fyysistä voimaa. Mikäli asiakas ei noudata pelisääntöjä, pelin tarkkailijalla on oikeus keskeyttää peli. Tällöin maksua ei palauteta.

Arvostelut

Read Nicole B.'s review of Komnata Quest Greenpoint on YelpRead Aleksandr S.'s review of Komnata Quest Greenpoint on YelpEscape the room nyc; things to do in nyc

After going to numerous other 'escape the room' events in the city, this one is by far the most immersive experience. Loved it.

Опубликовано Rachel Bordenca 18 января 2016 г.

An amazing experience. Me and my friends went to the Greenpoint location and completed "7 pleasant sins" quest. Lots of fun, definitely recommend.

Опубликовано Andrey Pokrovskiy 11 февраля 2016 г.
(347) 551 4808