Komnata- pakopelin franchise-lupa

Hyvät ehdot liketoimintaan ja hyvät tulot jo kolmessa kuukaudessa

83 000 €nettotuloja viime vuonna

Liiketoimintasuunnitelma ilmaiseksi

Pakohuonepeli on uusi viihdemuoto

Ryhmä lukitaan huoneeseen 60 minuutiksi

Tavoitteena on päästä ulos ja arvata huoneen salaisuus

Päästäkseen ulos, pelaajien tulee käyttää huoneesa olevia vihjeitä ja suorittaa erilaisia tehtäviä

Yleistä projektista

Komnata on kansainvälinen escape room- pakohuoneketju, joka toimi Euroopassa, Venäjällä ja USA:ssa. Ensimmäinen pelihuone avasimme vuonna 2014. Me kehitämme pelihuoneketjua, josta tulee malli muille.

 • 12maata ympäri maailma
 • 46kaupunkia
 • 36kumppania
 • 115toimipistettä ympäri maailma
 • 109pelihuonetta

Artem Kramin, founder

Liiketoimintasuunnitelma ilmaiseksi

Käsikirjoitus

Käsikirjoituksesta riippuu pelin menestys. Tylsä peli ei kauan elä.

Pelejä suunnitellaan pelitilojen mukaan huomioiden tilan hyödyt ja rakenteelliset erikoisuudet teidän määräämänne budjetin puitteissa.

Me teemme yhteistyötä kokeneiden pelisuunnittelijoiden kanssa, jotka kirjoittavat meille jännittävät käsikirjoitukset ja innostavat asiakkaita kokeilemaan ketjun muita pelihuoneita.

Hyöty yhteistyöstä kanssamme

Me etsitään kannattelijoita eikä pääomaa. Meille on tärkeä kumppaneiden menestys, jotta pystyisimme yhdessä rakentamaan laajaa liiketoimintaa.

 • Tilojen vuokrausneuvonta

  Me autamme tilojen valitsemisessa ja suunnittelussa, kustannustehokkaassa korjaustyössä ja pelihuoneiden loppuvalmisteluissa.

 • Käsikirjoitukset

  Me kirjoitamme teille oman ainutlaatuisen käsikirjotuksenne tai teemme ehdotukset valmiista käsikirjoituksista, jotka parhaiten sopivat teidän pelitiloihinne.

 • Yhdessä alusta asti

  Me autamme rekvisiitan löytämisessä, konsultoimme pelihuoneen testausvaiheessa sekä koulutamme peliohjaajia toimivissa pelihuoneissa.

 • CRM ja varausjärjestelmä

  Me lisäämme uuden pelihuoneen projektin yhteiseen järjestelemään, kotisivuille ja varausjärjestelmään sekä ilmoitamme asiakkaille avajaisista.

 • Markkinointi

  Me laadimme markkinointisuunnitelman sekä esitysmatariaalit (julisteet, kupongit,esiteet yms.), jotka ovat saatavissa matariaalipankista.

 • Pyrkimys täydellisyyteen

  Me noudatamme korkeita laatuvaatimuksia pelien käsikirjoituksissa, tilojen viimeistelyssä, mainosmateriaaleissa sekä asiakaspalvelussa.

Palautteet

"

On aivan selvää, ettäon mahdotonta pysyä idean ulkopuolella

           

Olen jonkin aikaa seurannut projektin etenemistä ja kasvua. Muutamassa kuukaudessa pienestä pelitilasta on kehittynyt laaja pelihuoneketju, joka toimii kymmenissä kaupungeissa ympäri maailmaa. Joulukuussa avasin ensimmäisen pelihuoneen ja nyt on tulossa toinen.Suunnitelmissa on vielä kaksi pelihuonetta.

           

Andrej Ahmedzanov

"
"

En edes miettinyt, olenko mukana vai en!

           

Alustaasti tiesin, että idea on mahtava. Olen nähnyt vastaavanlaiset viihdeprojektit Euroopassa, mutta siellä ne ovat vasta alkuvaiheessa. Pidän projektin tinkimättömyydestä: jos kyseessä ovat demonit, ne ovat kaksimetrisiä, ja jos lautanen, se on lentävä!

           

Anna Sagdatzianva

"

Hinnasto

Franchising-kertamaksu ja budjetti riippuvat kaupungin koosta, avattavien pelihuoneiden määrästä ja pelien omaperäisyydestä.

Aloittaaksenne yhteistyön kanssamme allekirjoitatte franchising-sopimuksen ja maksatte franchising-kertamaksun. Uusien pelihuoneiden avaamisesta kumppanitmaksavat vain käsikirjoituksen hinnan.

Luvakeyrittäjät maksavat 10%-suuruisen kuukausilisenssimaksun myynnistä. Lisenssimaksujen avulla pystymme järjestämään tukipalvelut toimipisteillemme.

Mistä aloittaa?

Soittakaa meille numeroon(347) 551 4808 tai jättäkää yhteystietonne. Otamme teihin yhteyttä kahden työpäivän aikana.

Nimi

Sähköposti *

tähän osoitteeseen lähetetään liiketoimintasuunitelman

Matkapuhelin *

jos haluatte että soitamme takaisin

8 (800) 500-29-68